Varför tappar brödet sin mjukhet?
De naturliga mekanismerna Under stalningsprocessen (retrogradering) blir smulan fastare och ...
De naturliga mekanismerna Under stalningsprocessen (retrogradering) blir smulan fastare och ...
Surdeg är stoltheten hos många bagare, vilket är lite av en “hemlig stämpel”: Surdeg: Ba...
Kära kunder, partners och vänner, Ett virus som skapar oro & enorma konsekvenser för hela...
Volym är avgörande kvalitetskriterie i många bageriprodukter. Det finns framförallt två faktorer som...
Följande förändringar kommer ske framöver, kontakta oss för produktbilder alt. övriga frågor. Ingen ...
Volym är en utseendefaktor som är avgörande för konsumenten genom att den bedöms vid första anblicke...
Tillsammans med formen och färgen på ett bröd är volymen en viktig faktor som är avgörande för konsu...
Första Lesaffre Baking CenterTM 100% utformad till industrikunder Nu finns vårt pilotbageri med topp...
As an eco-responsible company, Lesaffre’s day-to-day operations aim to preserve our planet and its n...
Softness is the result of several properties (suppleness, tenderness, elasticity, etc.), which in va...
A huge favourite with creative craft bakers, sourdough may often appear complicated for the consumer...
“The croissant in words” : A new book dedicated to the sensory universe of the croissant and flaky l...