Lesaffre Nordic breddar serien av surdeg under varumärket Livendo®
Lesaffre lanserar en ny produktserie namngiven Zavarka, som är skållad surdeg med tre olika smak inr...
Lesaffre lanserar en ny produktserie namngiven Zavarka, som är skållad surdeg med tre olika smak inr...
Vid brödtillverkning är salt en smakförstärkare och en funktionell ingrediens, som påverkar bröddege...
Jästceller är naturligt sk. kryo-resistenta och kan därför motstå kalla temperaturer. De besitter en...
Vetekvaliteten är varierande och så även förhållandena för mjöl. Korrektorer har därför visat sig nö...
Amylaser, proteaser, lipaser, xylanaser för att bara nämna de mest kända … enzymerna gör det m...
Ny serie av torra surdegar Lesaffre har en lång historia inom fermentation, 1857 upptäckte Louis Pa...
De naturliga mekanismerna Under stalningsprocessen (retrogradering) blir smulan fastare och ...
Surdeg är stoltheten hos många bagare, vilket är lite av en ”hemlig stämpel”: Surdeg: Ba...
Kära kunder, partners och vänner, Ett virus som skapar oro & enorma konsekvenser för hela...
Volym är avgörande kvalitetskriterie i många bageriprodukter. Det finns framförallt två faktorer som...
Följande förändringar kommer ske framöver, kontakta oss för produktbilder alt. övriga frågor. Ingen ...
Volym är en utseendefaktor som är avgörande för konsumenten genom att den bedöms vid första anblicke...