Vi söker!
Dig som drivs av att utveckla affärer med stort kundfokus och vill hänga med på vår resa att öka vår...
Dig som drivs av att utveckla affärer med stort kundfokus och vill hänga med på vår resa att öka vår...
Vetekvaliteten är varierande och så även förhållandena för mjöl. Korrektorer har därför visat sig nö...
Amylaser, proteaser, lipaser, xylanaser för att bara nämna de mest kända … enzymerna gör det m...
Ny serie av torra surdegar Lesaffre har en lång historia inom fermentation, 1857 upptäckte Louis Pa...
De naturliga mekanismerna Under stalningsprocessen (retrogradering) blir smulan fastare och ...
Surdeg är stoltheten hos många bagare, vilket är lite av en ”hemlig stämpel”: Surdeg: Ba...
Kära kunder, partners och vänner, Ett virus som skapar oro & enorma konsekvenser för hela...
Volym är avgörande kvalitetskriterie i många bageriprodukter. Det finns framförallt två faktorer som...
Följande förändringar kommer ske framöver, kontakta oss för produktbilder alt. övriga frågor. Ingen ...
Volym är en utseendefaktor som är avgörande för konsumenten genom att den bedöms vid första anblicke...
Tillsammans med formen och färgen på ett bröd är volymen en viktig faktor som är avgörande för konsu...
Första Lesaffre Baking CenterTM 100% utformad till industrikunder Nu finns vårt pilotbageri med topp...