Vi har möjlighet att skapa kundanpassade projekt med provbakning vid vårt Baking Center i Göteborg alternativt vid huvudkontoret i Lille (Frankrike) allt utifrån kundens behov för att tillsammans skapa unika lösningar!
Varmt välkommen till oss!
Baking Center™, Lesaffre’s tekniska kunskapscenter, har överträffat det sensorisk språket inom bröd för mer än 40 år sedan. Tack vare deras erfarenhet kan våra högt tränade sensoriska experter erbjuda sensoriska analyser med vetenskapliga metoder.
Som en service efter försäljning, så arbetar Baking Center TM nätverksexperter på plats, i både Norden och resterande världen, med de allra känsligaste momenten. Eftersom varje lansering är en utmaning, följer de er genom alla steg i utvecklingen av era projekt såsom justering av produktionsparametrar, val av råvaror, identifiering och lösningen av specifika utmaningar.
The Baking Center™ har utvecklat en uppsättning träningskurser för ditt team: grundläggande kunskaper om bröd, jäst and fermentationsprocessen, tekniskt sensoriska analyser, ingrediens bredden, all världens recept. Antingen om du är bagare, verksam inom bageriindustri, distributör eller arbetar med R&D team. Baking CenterTM ger dig den kompletta kompetensen.
Fråga på våra produkter och servicetjänster? Kontakta gärna oss!