Upptäck våra smakrika torra surdegar

02 jun Upptäck våra smakrika torra surdegar

Ny serie av torra surdegar 

Lesaffre har en lång historia inom fermentation,
1857 upptäckte Louis Pasteur att fermentation orsakas av mikroorganismer.
1872 började första jästfabriken i Frankrike, producera vår jäst.
1974 första Baking Center av Lesaffre, med kunskap & utveckling.
2000 lanserades första “ready-to-use” surdegen, flytande & levande.

Nordic utvecklas och breddar utbudet surdegar. Under Lesaffre´s surdegsvarumärket, Livendo, lanseras nu en ny serie av torra surdegar som är riktigt smakintensiva och fylliga att använda i olika sorters bröd.
De förpackas i smidiga papperssäckar á 10kg.

Livendo BD 100 Durum har tydlig smak av durum, svag malt, mild syrligt och fruktighet.

Livendo F200 Vete har tydlig smak av vete och rostad smak.

Livendo S400 Råg har tydlig smak av råg, fruktig och svag rostig arom.

Livendo Barley har tydlig smak av just korn, spannmål, fruktig och svagt syrlig.

 

Viktigt att känna till är att de har låg dosering tack vare sin smakintensitet.

Baka och upplev dess unika smak

 

Om du vill veta mer, vänligen klicka på “kontakta oss” nedan !