Teknisk rådgivning

Technical Advice

Teknisk rådgivning

Lesaffre har unika tekniska kunskaper som erbjuder förstklassig kompetens inom produktion, fermentation och omvandling av jäst i alla dess former.

Baking Center

 

Sedan 1974, har tekniska experter fördelat över 5 kontinenter hos Baking Center™ Lesaffre samlat kunskapen om länder, kulturer, konsumtionsmönster och den lokala marknaden för att samla underlag till dina innovativa projekt. Från bagare till bagare: en teknisk support skapas av idéer!

Forskning
& utveckling inom jäst

 

Redan 1965, fanns vetskapen om behovet gällande bagarens krav, då Lesaffre utvecklade en forskning & utveckling (R&D) laboratorium.
Lesaffre R&D’s mål är att förstå den biokemiska process som sker i brödet vid bakning och därefter välja de mikroorganismer som lämpar sig bäst till recept och processer.

Vetenskap

 

Vår långa erfarenhet av bakprocesser med jäst och surdeg har givit oss insikten vad som krävs för att uppnå maximal kvalitetsgaranti i en produkt. Vi genomför specifika tekniska lösningar till varje kunds individuella produktionsprocess.