Torkad Surdeg

Torkad (inaktiv) Surdeg

Torkad (inaktiv) surdeg tillverkas av fermenterat spannmålsmjöl (vete, råg, korn och durumvete), från utvalda stammar (mjölksyrabakterier och jäst). De torkade surdegarnas aromatiska preparat tillsätts direkt till degen och har stor användarvänlighet.
Genom sensoriska analyslaboratoriet har Lesaffre designat ett sortiment med torkade surdegar, som förbättrar aromatisk intensitet, textur, inkråmets färg och brödets färskhållning.

Upptäck våra LIVENDO surdegar

Bild1

Livendo® BD 100 (durum vete)

Torkad inaktiv surdeg av durum vete.

KARAKTÄRISTISKT

Form: Vermicell form

Förpackning: 10 kg

HÅLLBARHET
  • 18 månader
  • Rekommenderad förvaring torr & sval miljö <24 °C.
F200-2015V2-LIVENDOCard-100x210-ENG-2

Livendo® F200 (vete)

Torkad inaktiv surdeg av vete.

KARAKTÄRISTISKT

Form: Vermicell form

Förpackning: 10 kg

HÅLLBARHET
  • 18 månader
  • Rekommenderad förvaring torr & sval miljö <24 °C.
S400-2015V2-LIVENDOCard-100x210-ENG-2

Livendo® S400 (råg)

Torkad inaktiv surdeg av råg.

KARAKTÄRISTISKT

Form: Vermicell form

Förpackning: 10 kg

HÅLLBARHET
  • 18 månader
  • Rekommenderad förvaring torr & sval miljö <24 °C.
tasteprofilebarley

Livendo® (korn)

Torkad inaktiv surdeg av korn.

KARAKTÄRISTISKT

Form: Vermicell form

Förpackning: 10 kg

HÅLLBARHET
  • 18 månader
  • Rekommenderad förvaring torr & sval miljö <24 °C.